Vrući razgovori, diskretne dame

Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge

Da biste razgovarali sa našim devojkama potrebno je ste iz Srbije i da imate ili fiksni telefon ili mobilni telefon sa 064 mreže ili Vip mrežu (Telenor još uvek nije podržan).

Pozovite već poznati broj 0906/444-808 i kada se veza uspostavi govorni automat će vam dati da izaberete neku od devojaka sa kojima želite da pričate. Unesite broj koji piše pored devojke, i dobićete traženu devojku…

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i podaci dobijeni prilikom razgovora sa animatorima ne moraju biti tačni. Sa korisnicima hotlajna razgovaraju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru servisa. Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
– Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
– Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
– Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem hotlajna,
– Javno publikovanje hotlajn razgovora,
– Svako pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti. Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.
Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani fiksnih i mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Sa njima naravno možete o svemu da pričate, i naravno da možete da vodite hot-line razgovore! Devojke su tu samo zbog vas, opustite se i zapocnite razgovor sa devojkom , tema ne mora da bude isključivo vezana za sex nego to moze biti neka vaša tema o kojoj bi vi rado popričali.

Cena je 60 din za POLA minuta razgovora (uključen pdv). Cena se odnosi na fiksnu telefoniju, MTS i A1. Razgovor se plaća putem telefonskog računa na kraju meseca.

Servis je POTPUNO anoniman, sve devojke na chatu su punoletne. Sajt je isključivo za punoletne osobe, ukoliko ste maloletni, napustite sajt!

Pruzalac usluge 064/045-41-42 MediaSMS

Ukoliko imate nekih nejasnoća, kontaktirajte nas putem maila koji možete naći na Kontakt strani.

9 komentar

  1. hej cao ja sam ,TONI, trazim devojku koja voli da popricamo malo kad nam je dosadno ,ili catamo malo da nam bude fino .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!