Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

Sexy Učiteljica uvek za Akciju

Sexy Učiteljica uvek za Akciju

Koliko je retko danas sresti sexy ženu koja je pritom i pametna. Hajde zamislite se malo, na trenutak, kada ste poslednji put upoznali obrazovanu ženu punu inteligencije koja je pritom imala telo i osmeh za peticu? Niste skoro zar ne? Pa znam da niste… mi smo retki primeri.

A meni spočitavaju što se hvalim iako ja samo pričam onako kako jeste. I kakve veze ima ako sam takoreći laka ženska? Jel me to čini lošom osobom? Ne bih rekla. Ja sam samo žena koja zna i ume da se zabavi i da se provede na najbolji način. Sexy Učiteljica uvek za Akciju

Živimo u doba predrasuda i meni je to potpuno jasno. Muškarci su u stanju da neku ženu nazovu kurvom ako voli da se sa svima tuca, ali isto tako stoje u redu baš za tu istu nazovi kurvu. Pa ko je tu onda licemeran. Nadam se da ste razumeli moju poentu.

Ja ljude ne ocenjujem na osnovu toga da li su pojebali njih 100 ili nisu ni njih 5. Meni to ništa ne znači. Uostalom, onaj sa njih 5 može biti duplo bolji ljubavnik od ovog što ih je imao brdo. Ovo kažem da biste shvatili da nema potrebe da se trudite da me zadivite brojevima, dužinom, širinom, obimom…

Budite svoji. Budite to što jeste i bez foliranja. Ne zaboravite da ja radim sa ljudima i znam da procenim veoma dobro da li me neko zajebava ili se predstavlja onako kakav je zaista. Nisam se udavala pa će neko pomisliti kako je to zato jer sam naporna ali ne.. nije se desilo niti če, a možda se eto desi. Ništa ne isključujem.

Očekujem da nakon ovog obraćanja još više vas poželi da me upozna i da se povežemo. Klikom OVDE otvorićete moj profil i ako poželite vi mi se javite. Izgled zaista nije važan, samo da stanete iza svojih reči.

Recommended Articles

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!