Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Zgodne devojke

Zgodne devojke cameltoe

Kada se spomenu Zgodne devojke, na šta se tačno misli? Postoje različita razmiljanja, drugačiji ukusi. Neko će sada reći neka svako voli šta voli, o ukusima se ne raspravlja. Mi se apsolutno slažemo sa tim. Ali ako bi morali da nabrojimo neke univerzalne fizičke atribute koje muškarci smatraju zgodnima, onda bi to bile sledeće osobine.

Zgodne devojke – Veliki bokovi a mali strukovi.

Nije tajna da muškarci preferiraju žene sa velikim bokovima i malim strukom. Oni podsvesno u tome vide kao pravu ženu za rađanje zdrave dece. Smatraju ih fizički i seksualno zrelim.

Visina je ponekada jednako važna.

Muškarci, generalno, smatraju da su više žene privlačnije. Međutim, obično ne traže izuzetno visoke  Zgodne devojke sisedevojke koje liče na manekenke. Uopšteno govoreći, čak i ako nemate ove karakteristike, nema razloga za brigu. Od visine je čak važnije dobro i uspravno držanje. Dakle, ako nemate idealnu visinu, možete to zamaskirati tako što ćete držati leđa uspravno i gledati napred dok hodate.

Zgodne devojke i Osmeh.

Nasmejano lice je privlačno u svakom smislu te reči, ono će sigurno privući pažnju muškarca. Međutim, ne samo osmeh, već i beli, sjajni, zdravi zubi. Dakle, vreme je da zakažete pregled kod svog stomatologa, higijena je svima privlačna. Beli zubi su odličan pokazatelj dobrog zdravlja.

Zdrava kosa.

Muškarci najviše vole dugu, sjajnu, lepu kosu. Veoma ih privlače žene sa dugom, bujnom kosom. Jedan od razloga za to je što devojke sa dugim pramenovima vide kao zdrave i plodne. Dobra vest je da sa toliko proizvoda i uz povremene posete salonu, postizanje te lepe, duge kose nije težak zadatak. Briga o vašoj kosi, uz vašu kondiciju, pomoći će vam da privučete pažnju muškarca iz snova.

Zgodne devojke i Zategnuto telo.

Ovo ne znači nužno da devojke moraju da imaju savršene bokove i velike sise. Znamo da nisu svi obdareni potpuno proporcionalnom figurom. Međutim, mali napor u održavanju svoje kondicije može vam pomoći da privučete pažnju suprotnog pola. Muškarci vole obline, manji procenat voli mršave devojke. Da biste privukli pažnju dovoljna je sama činjenica da volite sebe dovoljno da održite svoju kondiciju. Za svakoga je definicija lepote i privlačnosti drugačija i žene ne moraju da se menjaju samo da bi zadovoljile muškarca.

Manje šminke.

Muškarci vole žene sa manje šminke. Žene prirodnog izgleda smatraju se mnogo sigurnijim i lepšim. Da, Zgodne devojke fensinaravno, korišćenje šminke s vremena na vreme je sasvim u redu. Ali na dnevnoj bazi, muškarci žele da njihove devojke koriste manje šminke. Sada, ako volite šminku i čini da se osećate dobro, onda je slobodno nanosite svaki dan. Ali ako je šminkanje nešto što radite samo misleći da ćete se muškarcima dopasti, onda je vreme da to promenite.

Zgodne devojke i Krupne oči.

Muškarcima su žene sa velikim izraženim očima mnogo privlačnije. Velike oči izjednačavaju sa zdravljem, ženstvenošću, plodnošću i mladošću. Međutim, ne radi se samo o veličini očiju, važno je da ih koristite mudro da uspostavite kontakt očima sa tipom koji vam se sviđa. Dobar kontakt očima može pokazati svima da ste zainteresovani i neće dvaput razmisliti pre nego što vam priđu. Ako ste već u vezi, vaše prelepe oči mogu pokazati momku koliko ga volite. Oči su ogledalo vaše duše. Nije uvek reč o fizičkom izgledu, pravog muškarca će zanimati i vaše srce. Naročito, ako traži ženu, tražiće dobrotu, poštenje i ljubav u vašim očima.

Za kraj: Nije iznenađenje da kao i svi drugi, i muškarci vole da im partnerke budu lepo obučene. Važno je da se osećate udobno u haljini koju nosite i da ulivate samopouzdanje. Takođe, muškarcima su žene privlačne u crvenim haljinama, jer je crvena boja ljubavi i strasti.

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!