Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Zavirimo u seks adresar nevaljalih devojaka

seks adresar slatke

Svako od nas ima neke zanimljive pričice iz života, nešto čemu je mesto za seks adresar koji je pun avantura. Sigurni smo da ćete uživati a možda se i malo nasmejati na ove istinite seksi pričice. Zahvaljujemo se svim devojkama i ženama koje su sa osmehom prihvatile da sa nama podele ove intimne doživljaje. Spremite kokice, udobno se smestite, pa da počnemo.

seks adresar voajerUhvaćeni na delu – klasična priča za seks adresar.

„Još uvek ne mogu da je pogledam u oči! Provela sam noć u kući svog dečka. On je tada živeo sa sestrom i njenim mužem. Bili smo u kuhinji kada je došlo do iznenadne želje za seksom. Išli smo oprezno u početku ali ubrzo smo izgubili kontrolu i počeli žestoko da se tucamo. Tada se iznenada iz hodnika pojavila sestra mog dečka. Buljila je otvorene vilice, dok smo se nas dvoje jebali goli na pultu. Ni dan danas ne mogu da je pogledam u oči.“ – Tamara, 25 godina.

Jebena farba je otkrila sve!

„Moj tata je radio do kasno, pa smo sestra i ja pozvali dva momka na seks. Pobegli smo iz škole i došli kod nas kući. Bilo je fantastično, krenuli smo sa pušenjem i bili sve bliže vrhunskoj akciji. Ali moj tata je došao ranije kući, pa smo momke poslali napolje niz stepenice na verandi. Oborili su farbu bele boje koju je moj ćale spremio za krečenje. Prolili su i ostavili otiske stopala. Naš ćale ludak je krenuo u školu da pronađe ove momke, što je naravno i učinio. Nisu se oprali tako da ih je lako prepoznao i održao im predavanje.“ —Gabrijela 18 godina.

Ovo je prva stvar za moj seks adresar.

„Bila sam mlada studentkinja i švorc, pa smo cimerka i ja živele u jednosobnom stanu i delile veliki krevet. Jedne noći je došla kući sa momkom koga je upoznala to veče u kafiću. Spavala sam u krevetu kada sam ih čula kako šapuću. Sledeće što znam, oboje su se uvukli u krevet goli i počeli da se seksaju. U početku sam se pravila da spavam ali uz svu tu akciju napalila sam se. Masturbirala sam dok su se oni tucali pored mene.“ Džulija 21. godina.

Provalnik je za sve kriv.

„Tek sam se uselila u svoj novi stan. Bila sam u kupatilu kada sam čula seks adresar uhvaćenaglasne zvukove koji su dolazili iz moje spavaće sobe. Izašla sam napolje ogrnuta peškirom i videla nepoznatog lika kako mi rovari po stvarima. Pre nego me je video otrčala sam kroz vrata i uletela u stan preko puta koji je srećom bio otključan. Zalupila sam vrata za sobom i konačno došla do daha. Kada sam se okrenula, moje komšije su bile usred seksa, potpuno goli u svojoj dnevnoj sobi! Odmah su se pokrili i svi smo prasnuli u smeh.“ Maja 27 godina.

Moj seks adresar prepun je rizičnih igrica.

„Moj dečko i ja obožavamo da imamo seks sa visokim rizikom. Tako smo jedne noći odlučili da imamo seks u dnevnoj sobi. Moja mama i tetka bile su za to vreme u kuhinji i spremale večeru. Dok je moja mama uzvikivala pitanja kao što su: ‘Hoćete ljuti ili blagi kečap u sosu?’ Ja sam glasno odgovarala: ‘Ljuti ljuti što ljući!’, dok je kurac bio u meni. To je jedan od najboljih tucanja koje sam ikada imala.“ Valerija, 24 godine.

Pogledaj i ostale naše vruće devojke

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!