Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

U Potrazi za Drugačijom

usamljena fina i kulturna dama

U moru internet pornografije teško je pronaći osobu koja je drugačija od uobičajene „sama sam, jebi me, javi se“ žene. Znam da će sada biti onih koji će mi pisati dole u komentarima – brate, ako želiš kulturnu ribu, na pogrešnom si sajtu. Ali ovde sam da razuverim baš takve.

Ja volim seks. Imam 40 i koju i dalje sam u punoj snazi i imao sam svoj deo pičke, ako me razumete. Ali posle dovoljnog broja raznih devojaka i žena, shvatio sam da me privlače (čak i seksualno) one koje su, da tako kažem, kulturnije.

To možda nije prava reč ali morate mi oprostiti na mom suženom vokabularu, nisam završio visoke škole. Dakle žene koje su strastvene i željne, ali koje su umerene, koje veću pažnju usmeravaju ka romantičnosti, ka emocijama.

Ja sam se ženio jednom međutim bili smo na različitim talasnim dužinama i rastali smo se. Seks je bio dobar ali ona je bila jedna od onih koje legnu, rašire noge, ah ah tuc muc i bez neke povratne reakcije već je zapalila cigaretu i obukla se. usamljena fina i kulturna dama

Želeo sam strast. Verovao sam da postoje žene sa divnom harmonijom seksualnosti i romantike. Našao sam je OVDE i ona je bila upravo takva, što sam odmah prepoznao iz njenog oglasa. Očigledno razočarana, nudila je svoje iskrene emocije nepoznatim ljudima na izvolte.

Obratite pažnju na njeno pitanje na kraju – „Da li puno tražim?“

Kada sam je prvi put pozvao, nisam se predstavio nego sam rekao onako iznenada i direktno – Ne, ne tražiš puno. Izmamio sam joj osmeh sa tom rečenicom, znao sam to iako je nisam mogao videti. Kliknuli smo brzo jer ona zaista jeste onu za kojom sam tragao. Nerazdvojni smo prijatelji od tada.

Ne znam koliko ima smisla ovo što sam vam napisao i podelio sa vama, ali nadam se da ste shvatili moju poentu. Za svakog na svetu postoji ta neka osoba za kojom traga. U to duboko verujem.

Najtraženije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!