Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Stidljive devojke

Stidljive devojke stidljivica

Poznato je da momci vole devojke sa određenim osobinama i ponašanjem, ali da li vole Stidljive devojke? Šta je to kod njih zbog čega se motori momaka tako ubrzano zagrevaju? Čitajte dalje i saznajte nekoliko glavnih razloga zašto su stidljivice popularne među muškarcima. Stidljive devojke sexy

Ne slažu se svi muškarci oko ovoga, ali uopšteno govoreći, većina momaka smatra da su stidljive cure apsolutno simpatične. Postoji nešto u njihovoj stidljivosti i ranjivosti što je muškarcima neodoljivo. Od njihovog simpatičnog izgleda i neobičnog ponašanja do njihove iskrenosti, činjenice da manje tračare, sposobne za dublje nivoe intimnosti itd.

Stidljive devojke su iskrene.

Momci povezuju stidljive devojke sa vrlinom iskrenosti i poštenja. Da li su sve stidljive cure zaista iskrenije ili ne, prilično je teško reći. Ali, ipak, momci i dalje osećaju kao da su one iskrenije od drugih. To je verovatno zbog činjenice da govore mnogo manje od drugih devojaka, a većina onoga što govore je osnovno i istinito. Dakle, na neki način, ima smisla da ih momci vide kao iskrenije.

One su pouzdane.

Kao i kada se na njih gleda kao na iskrenije od pričljivijih otvorenijih devojaka, mušjkarci takođe povezuju ponašanje stidljivica sa vrlinom poverenja i pouzdanosti. Po njihovom mišljenju, ako ste stidljivi i iskreni, morate biti i osoba od poverenja. A to je neretko istina. Tako su i manje iskvarene, tako da je sa njima lakše planirati budućnost.

Stidljive devojke čine da se muškarci osećaju „posebno“.

One imaju tendenciju da se momci uz njih osećaju nekako posebnije, nego kad su sa drugim vrstama devojaka. To je zato što momci misle da stidljivice imaju manje iskustva sa prijateljima i u vezama. Dakle, one popularne devojke imaju mnogo prijatelja i momaka, a one stidljivije ne. Zato se momci uz njih osećaju privilegovani.

Izraženo su pokorne.

To je obično uvek slučaj – one su submisivne i pokorne. Retko će one protestovati ili se svađati. Ovo može da bude povezano i sa seksualnošću. BDSM frajeri, oni koji imaju domnantne crte ličnosti, njima su stidljivice daleko privlačnije. Njima ne treba dodatno uslovljavanje da bi bile spremne za svoju ulogu u spavaćoj sobi.

Stidljive devojke = Nevinost.Stidljive devojke mršavica

Mnogi momci misle da ako je devojka stidljiva da je devica. Naravno, mnoge jesu nevine, ali dosta njih i nije. Bilo kako bilo i ako su imale iskustva, ono je verovatno malo. Tako da je ta nevinost svakako primamljiva mnogim muškarcima. Njima imponuje što joj mogu biti prvi, ili makar među prvima. Mogu ih dosta tome naučiti, a to muškarci svakako vole.

Njihov glas je erotski.

One pričaju mnogo manje od drugih devojaka, zato je njihov glas umiljati i erotičniji. Pošto imaju manje da kažu, momci to žele da čuju. Oni to zapravo jedva čekaju, žudeći da čuju i uživaju u svakom delikatnom izgovorenom slogu. Verovali ili ne, sam zvuk stidljivog ženskog glasa može nekim momcima dati erekciju (ili ih barem u velikoj meri uzbuditi).

Stidljive devojke čine da se momci osećaju jakim.

One deluju krhko i potrebna im je zaštita. Zbog toga se oni osećaju kao jaki mačo muškarci kada su sa stidljivim devojkama. Što je devojka plašljivija, to se momak oseća jačim. Samo odlazak na sastanak može učiniti da se oseća kao da je razdvojio more za nju. Kao da je razvukao crveni tepih i borio se sa hordama potencijalnih pretnji.

Recommended Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!