Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

Profi Kurva

jebanje profi kurve u čmar

Zna se gde mogu da se nađu lake devojke. Zna se i mesto i vreme. To je poznata stvar. One su profi kurve i ne kriju, a i zašto bi. Imaju pravo da rade šta žele, odrasle su, skupe su ali koliko para toliko muzike. Moraš biti spreman na to ako želiš da doživiš iskustvo koje ćeš zauvek pamtiti. Tih seksi kurvi je mnogo, ali ona se uvek izdvajala.

Slušao sam priče o njoj. Radi sve što želiš. Ona je otmena i elegantna iako je kurva. To se na njoj ne vidi. Ona je uvek u skupoj odeći, obući, donjem rublju. Ona je crnka, njena kosa je duga, njena koža preplanula. Ona je prepička u onom najlepšem mogućem smislu te reči. I za nju se zna po gradu. seksi profi kurva

Kažu da je melem za oči, ali se ne zaustavlja tamo već i druga čula polude. Od mirisa, dodira, njenog jebozovnog glasa… ona hipnotiše svaku ćeliju u tvom telu. Da, znam da zvuči kao nestvarna fantazija ali ona postoji, jasno mi je dato do znanja! I želeo sam je…

Došao sam spreman. Obučen kao gospodin, sređen, uglađen. Pakovanje kondoma i pun novčanik zelenih deviza. Imam, rođen sam pod srećnom zvezdom i omogućeno mi je da živim na visokoj nozi. Parkirao sam pred dotičnim klubom i unutra sam je odmah sreo. Profi kurva iz mojih snova.

Ali ni u snovima nije delovalo toliko seksi. Jebozovna i kurčevita kako i priliči devojci sa toliko talenata. Stajala je u uglu i pogledala me je, kao da je mene čekala. Previše sam dobra za tebe – takav je pogled imala, ali ja znam da samo igra igru. Ona je kučka koja ne odbija ako imaš ono što joj treba.

Prišao sam i njen miris me je zaslepio. Staložen sam momak ali od nje su mi kolena zaklecala na trenutak. Znala je zašto sam tamo, znao sam zašto je ona tu. Pogledi su govorili umesto reči. Prihvatila je piće koje sam joj naručio ali je i dalje delovala i ponašala se nedodirljivo. Dok gleda u mene krupnim očima ona pomera sočne usne kao da mi govori – jebeno ću te celog olizati.

– Imaš ono što želim? – upitala me je glasom koji kao da me je sekao na pola.

– Imam… sve što želiš ja imam. Da li ti imaš ono što meni treba?

Uhvatila mi je ruku, prišla mi, i stavila je na svoju pičku. Topla, obrijana, mokra, i gola!

– Prati me. – rekla je nakon što je u sred kluba olizala moje prste i krenula ispred mene.

Njene štikle učinile su je još seksipilnijom. Zategnuta, utegnuta kao struna. Sve je tačno, svaka priča, svaki detalj, sve je bilo tačno – čak i bolje! Ušli smo u zatamljeni džip. Očekivao sam da stignemo tamo gde je htela, ali ona je odma krenula u akciju. Raširila je noge i haljina joj se povukla toliko da sam jasno video njenu savršenu pičku.

profi kurva mu sisa kuracPočela je da se trlja preko malenog klita ne skidajući pogled sa mene. Otkopčao sam šlic, izvadio željan gladan kurac i počeo da drkam pred njom. Tada joj se lice promenilo. Nema sumnje – ova profi kurva obožava kurac! Oblizala je usne i počela da nabija prste u pizdu. Ja sam se trudio da drkam laganije ali nije bilo lako. Opila me je, gubio sam kontrolu… a ona ju je preuzela.

Podigla se i pljunula mi na kurac pre nego je počela da ga sisa. Potom je prešla na jaja i lizala ih dok je rukom žestoko nadrkavala moj kurac. Nije me bilo briga što je vozač sve možeo da vidi na retrovizoru, želeo sam je! Gutala je moj kurac i stavila moje ruke u svoju kosu.

Razumeo sam poentu i ščepao sam je za kosu a potom počeo da je jebem u usta. Primala ga je celog bez problema, volela je grubo i ponašala se kao svoj na svome. Goreo sam… njena usta kao vakum, njen jezik kao predivna pička… nisam dugo izdržao.

– Svršavam…

Gledala me je u oči kao profi kurva kakva je bila i gutala je mlaz za mlazom moje sperme. Očišćen, spustio sam se i počeo da je ljubim. Žvalili smo se i tek sam onda shvatio da je auto uparkiran. Vozača nije bilo a oko nas je bilo otvoreno polje. Izvela me je napolje i bacila svoju haljinu na travu, a potom se raskrečila naslonjena na džip.

Drkao sam kurac koji je ponovo bio tvrd i prilazio sam ovoj kurvetini koja je živela za to da primi moj kurac. Moje ruke na njenim sisama, moje usne na njenim usnama, a moj kurac u njenoj pički. Vrisnula je tako glasno da su ptice oko nas poletele sa krošnji drveća.

Tucanje je bilo van ovog sveta. Stezala me je svojim vaginalnim mišićima i jecala u moja usta dok sam je razvaljivao u sred neke nepoznate poljane. Ne postoji bolja jebačina na svetu, NE postoji! Potom se okrenula i pokazala mi svoj anus širivši guzove. Nije bilo smisla čekati. Pljunuo sam joj na čmar i polako joj nabio kurac u guzu. jebanje profi kurve u čmar

Tek tada mi je prošlo kroz glavu da sam je tucao bez zaštite. Ali koga boli kurac u tom trenutku. U doggy pozi sam analno jebao najbolju kurvu u gradu i bio sam presrećan! Nije bilo smisla da se premišljam, bio sam u raju.

***

Sam sam. Nema nje, nema džipa, samo poljana i jedna cedulja pored mene. Na njoj broj… broj….

***

Budim se. Otvaram oči i shvatam da sam tvrd i u svom krevetu. Ustajem brzo i gledam oko sebe. Da, najveći kliše je postao deo mog života, sve je bio samo san.

Broj… pokušavam ali ne mogu da ga se setim… odustajem.

Najtraženije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!