Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

Devojka iz Malog Grada želi Luksuz

Devojka iz Malog Grada za Bogataša

Lepo je to kad te pohvale kao – devojka iz malog mesta vredna razume se i u tehnologiju i sve je zanima.. ali valjda je normalno da mi iz vukojebine tražimo i sanjamo luksuz, palme, okeane, jahte, limuzine i hedonizam. Ja nikada nisam krila da mi je to želja. Da legnem na neku egzotičnu plažu pijem koktel dok me služe.

Nisam to ostvarila… makar ne u potpunosti, ali desilo se nešto zanimljivo. Ne smem da ga imenujem ali on me poznaje već godinama. On je jedan od onih nedodirljivih tipova koji mogu bez problema da kupe Novi Sad 😀 znamo se igrom slučaja od detinjstva ali nikada ja nisam bila deo njegove ekipe, logično. Devojka iz Malog Grada za Bogataša

I nedavno sam dobila poziv od njega a nismo se čuli baš baš dugo. Po nekim slavljima se vidimo ako on dođe ali nemamo redovan kontakt. I onda on je valjda čuo od nekoga da ja želim da se malo proživim i da odem negde daleko i makar na par dana da ne razmišljam ni o čemu. Iznenadio me je kad je rekao – ideš sa mnom na krstarenje!

Ja jbt sa njim? Jel je on pijan ili šta?? xD Nisam smela nikome ni da kažem jer ko bi mi verovao. Zna samo najbliža drugarica i sada ćete znati vi jer mnogi me ovde gotive i znaju šta bi sve uradila da doživim tako nešto. Naravno da sam ja mislila da me neko zeza itd.. ali stvarnost je bila takva da krećem za par dana.

On zgodan preplanuo utegnut.. kakav komad. Šta ja seljanka sa njim. Oko nas gole ribe polu goli likovi šampanjci jahte.. ma mislim ribica mokra ceo dan samo od gledanja a kamoli kad se zapleše i počne prljavi ples. Nezaboravno iskustvo ali nažalost kratko je trajalo.

Želela bih takav život ali ne zauvek. Radije bih da povremeno imam takve mogućnosti da par meseci godišnje mogu sebi da priuštim, ili još bolje da meni neko drugi to priušti. Bilo je mnogo seksa mnogo svega.. čak sam bila i sa devojkom 😉 Veoma sam srećna zbog svega ali o detaljima možemo privatno. Ko želi neka me kontaktira klikom OVDE … a ako neko želi to da mi priušti, jedva čekam.. ali bez zezanja, samo ozbiljni.

Sexy adresar - najbolje

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Wordpress Popup Plugin Free
Don`t copy text!