Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

Vatrena Dama za Stidljive Studente

vatrena milf za stidljive

Dobar dan svima. Ja sam Dana. Zelela sam da objavim i ja svoju ispovest. Ovo je novo, ovo je svima vama nepoznato i ja sam ponosna sto cu sa vama podeliti ovu divnu pricu. Ljudi cesto kazu kako je potrebna hrabrost za ovako nesto, za otvaranje duse.. ali mislim da su to izmislili slabici koji nemaju onu stvar i boje se tudjeg misljenja i osude.

Ja nisam jedna od njih, naprotiv, ja sam otvorena osoba i svako ko zeli moze da me upozna. Ali da ne duzim o sebi. Da pocnemo. U svom Oglasu koji je Ovde i na koji me svi mogu pozvati, napisala sam da sam veoma energicna i eksplozivna, ali takodje volim stidljive i manje iskusne. E pa ni sama nisam znala koliko volim nevine. vatrena milf za stidljive

Upoznali smo se preko interneta naravno. On uplasen i nesiguran, kao stvoren za mene. Morala sam mu reci cupati klestima ali meni to nije problem. Ja uzivam u tome da osetim strah i nesigurnost to me pokrece.. i lozi. Student, 20 godina, sladak, ali bez uspeha. Njegov fetis – plavuse starije. Vec na tu cinjenicu sam pocela gubiti dah.

Isla sam polako nezno oprezno.. uzivala sam, a on se sve vise opustao. U pocetku je trajao kratko a posle sve duze i duze. Mastala sam o njemu kad god bih se samozadovoljavala. Zelela sam ga da mu budem prva. To je opasno jaka fantaztija – da nekome budem prva!

Moji dodiri svuda po njemu.. moj jezik svuda po njemu… moje telo na njegovom. Sa obzirom kakav komad je krio u gacama ja zaista ne shvatam zasto bi se icega stideo, ali drago mi je da je bio takav. Kazem bio, jer vise nije. Mnogo je opusteniji i sigurniji u sebe.

Sto se mene tice ja imam divnu uspomenu i imam jos veci nagon i zelju da naucim stidljivog momka studenta svemu sto znam i sto volim. Ne odbijam ja ni starije iskusne daleko od toga, ali prioriteti moraju se znati.

Sexy adresar - najbolje

3 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!