Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Ženske Ispovesti – Najbolji i Najgori Sex

Bez uključivanja previše u rodne rasprave, nije tajna da muškarci imaju više otvorenosti oko masturbacije i seksa uopšte. A u ime jednakosti, svaki pol treba da može da kaže kako se oseća. S tim u vezi, sastavili sam ovaj članak tražeći od žena da podele svoje najbolje i najgore seksualne priče.

Možda možemo nešto naučiti. Mislili smo odustati, ali u poslednjem trenutku pronašli sam žene koje su bile ljubazne da ipak podele svoje priče sa nama. I na isti način na koji slikar slika golotinju, a kompozitor sastavlja muziku za seksualnu scenu, ove žene su umetnice koje svoju priču stavljaju u oblik umetnosti pisanja. Još jednom da im se zahvalimo na iskrenosti i otvorenosti. Pa da počnemo: sedeći sex

1. Najbolji seks: Jasmina: Bio je moj tip: visok 185cm, širokih ramena; vrsta šarma i osmeha koji bi učinili pola posla da vas dovedu u senzualno raspoloženje. Osećala se napetost i strast, oboje posmatrajući ko će prvi povući potez. Kad sam se okrenula da si napravim šolju čaja (popivši nekoliko koktela ranije), zgrabio me je s leđa i čvrsto stegnuo. Okrenula sam se da ga pogledam pravo u oči i imali smo prvi poljubac za veče. Pre nego što sam to shvatila, podigao me, bacio na krevet i skočio na mene. Požurili smo da se što brže svučemo.

Provodio je vreme ljubeći moje telo, a ja nisam osećala svoje uobičajeno svesno JA dok mi se divio i zadirkivao sve istovremeno. Zadržavajući se dokle god je mogao da postignem orgazam, oboje smo svršili istovremeno (što je bio redak slučaj ranije). Nastavili smo kroz noć i udovoljavali jedno drugom, pokušavajući u različitim položajima. Svršila sam oko 4 puta to veče!

Najgori seks: Poznavala sam ga 5 godina, a u tih 5 godina mi nikada nije ponudio posvećenost ni pažnju, ali nisam mogla da zadržim strast. Jednom je bio na vrhu i prodro je u mene pre nego što sam uspela da izgovorim reč. Uvek je to bio grub seks sa malo ili nimalo mašte ili predigre. Brzi ulaz i izlazak koji se uvek završavao bolno, dok sam razmišljala: zašto bih sebe vodila kroz ovu agoniju? Nakon što je momak završio, bio bi spreman da me odvede kući bez razgovora. Bilo je to najniže sećanje koje mi je ostalo.

 

2. Najbolji seks: Eva: Često sam najviše zadovoljstva osećala u spavaćoj sobi kad muškarac prvo postavi mene kao prioritet. Kada se posveti tome da doživim orgazam i brine više o mom zadovoljstvu nego o njegovom, to je najbolja stimulacija za mene. I tada – želim da ga nagradim. Učiniću sve za njega i isprobati nove stvari.

Moje najbolje seksualno iskustvo bilo je ono kada mi je muškarac dozvolio da preuzmem kontrolu i nije svršio dok se nije pobrinuo da sam prva doživela vrhunac. Tako viteški. Kasnije te noći, nežno sam ga ogrebala po leđima i on me je primio, pa smo se još nekoliko puta kresnuli jer je želeo da se osećam dobro.

Najgori seks: Najgore iskustvo koje sam doživela je bilo sa likom koji izgleda nije mario za moje potrebe i nije mogao nikako da locira moj klitoris 😀 Što je u principu u redu, ali pokušala sam da ga naučim i vokalizovala sam ženske centre za anatomiju i zadovoljstvo, ali njega nije bilo briga. Svršio je ali nije mario da proveri da li sam i ja. Takođe je imao penis koji nije bio širok, gotovo mršav. Ispostavilo se da oblik i veličina nemaju pozitivan uticaj na moje zadovoljstvo. od pozadi reda radi

 

3. Najbolji seks: Ivona: Postojala je ravnoteža između davanja i uzimanja, zbog čega je drugi uvek želeo više. Čitav dan se osećao kao da je jedna duga predigra. Zadirkivali bismo i palili jedno drugo i onda se uvek povlačili. To je trajalo satima, nakupljanje je bilo JAKO intenzivno. Postali smo toliko očajni jedno za drugim da se sećam da sam drhtala i mučila se da govorim jer nikada ranije nisam osetila tako snažnu potrebu.

Kada smo konačno imali seks, bilo je neverovatno. Još jednom, oboje smo odvojili vreme, istražujući svaki centimetar tela, savršeno sinhronizovano jedno s drugim … to je bio najbolji seks koji sam ikad imala. Posle tog iskustva postala sam najveći zagovornik predigre.

Najgori seks: Nije bilo nikakve komunikacije. Kada sam mu davala predloge ili mu rekla šta volim, on me je ignorisao i nastavio je da radi nešto što mi očigledno nije odgovaralo. Kada bih pokušala da povratim kontrolu, on bi me ponovo „vratio na mesto“ i nastavio da radi ono što je radio ranije. Bilo je kao da buši za naftu. Stalno je menjao položaje bez ikakvog upozorenja, pomerao me unaokolo ne pitajući me da li mi je ugodno. Osećala sam se više kao predmet nego kao žena – bilo je prilično jasno da mu je seks bio samo zadovoljavanje.

 

4. Najbolji seks: Ana: Bili smo u hotelskoj sobi. Bilo je tajnovito što je sve učinilo uzbudljivijim. Prvih nekoliko minuta bilo je neprijatno jer smo se tek upoznali. Kada smo se seksali, on je imao ovu neverovatnu moć da može duugooo da traje. Većinu puta nakon što tip svrši ne može ponovo da ustane, makar ne odmah, ali ovaj je uspevao. Sreli smo se nekoliko puta u različitim hotelima.

Najgori seks: Kada sam bila mlada, prvi put sam imala oralni seks. Ovaj momak me odvojio od prijatelja i počeo da me ljubi. Znala sam da me moji prijatelji u blizini ogovaraju, pa me je uhvatio za ruku i odveo iza ugla. Počeli smo da se žvalimo, a onda mi je stavio ruke na kurac. Otkopčao je pantalone i rekao mi da mu popušim. Svi moji prijatelji su ranije govorili o tome i zaista sam bila nervozna zbog toga što to nisam radila. Nisam imala pojma šta je zapravo pušenje. Prilično sam sigurna da sam duvala po njemu pa je momak rekao da ga trebam staviti u usta 😀 poljubac uz sex

 

5. Najbolji seks: Larisa: Najbolji seks čine se dostiže tek nakon raznih pređašnjih iskustava, otvoreni um i strpljenje – jer svaki je seks različit. Naš seksualni život [ja i moj partner] je zdrav, zabavan je i bez pritiska.

Najgori seks: Prvi put kad sam imala seks sa svojim sadašnjim partnerom bilo je… zaboravljivo. Ali on je neverovatno šarmantan i drag i jako ga volim. Zajedno smo već četiri godine i očigledno je šta naš seksualni život čini boljim od našeg prvog susreta: on sluša.

Postoji takva stvar kod muškaraca – oni se toliko plaše da budu ranjivi i ne ispune idealizovanu verziju muškosti, da bi radije bili loši lažovi nego da priznaju da možda nisu mašine za orgazam. Ovo je bilo pitanje sa jednim od mojih bivših. Iz nekog razloga koji mi nikada nije postao jasan, odbio je da vrši oralni seks sa mnom. Odbijao je to do te mere da sam mislila da sa mnom nešto nije u redu. Možda sam imala čudan ukus ili nešto slično. Ispostavilo se da nisam bila ja problem, jer moj sadašnji partner bi me lizao satima da može!!!

 

Kraj

Recommended Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!