Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Upoznavanje devojke

Upoznavanje devojke hot

Dobar dan svima, možete me zvati Saki i ja sam ovde da vam otkrijem neke trikove za Upoznavanje devojke. Kao osoba koja je veoma iskusna kada su u pitanju online druženja, odlična sam sagovornica na ovu temu. Smatram da uvek treba biti svoj, biti iskren, i prosto biti ono što jeste. Aliii ipak uočavam određene stvari koje veoma lako možete ispraviti.

Moje namere nisu da vas menjam. Svako je pojedinac za sebe i treba da se ponaša u skladu sa onim kako se oseća. Kako misli da treba. Ali malo podstreka i usmeravanja u pravu stranu nije na odmet, zar ne? Nema sujete i nema sebičluka, ja nisam najpametnija žena na svetu, ali sam kompetentna. Pa hajde da počnemo. Upoznavanje devojke seksi

Upoznavanje devojke – Pozitivan pristup.

Prvi utisak je najvažniji. Devojke koje se prijave na sajtu da bi vas upoznale, da bi se družile… one traže pozitivnu energiju. Zato je pristup veoma važan i ne sme da bude nasrtljiv niti negativan. One imaju dovoljno negativnosti u svakodnevnom životu, poslu, u vezama. Ne treba im takav način druženja i sa vama. Budite prijatni, odmereni, i ne krećite sa – gde se nađemo?

Vreme je ključan faktor.

Svaka devojka, bez obzira da li je stidljiva ili potpuno otvorena, zahteva vreme da se potpuno opusti. Požurivanje bilo kakve vrste ima dve negativne posledice. 1. Stvara se pritisak moranja i žurbe koji je odbojan za dotičnu i ona će prekinuti komunikaciju. 2. Muškarac koji je u žurbi stvara o sebi sliku očajnika, bespomoćnog gubitnika, agresivnu ličnost. Tok razgovora mora da bude prirodan, usklađen, i bez požurivanja. Treba vremena da se ona potpuno prepusti i otvori svoje emocije.

Diskrecija i Upoznavanje devojke.

Diskrecija je nama ženama mnogo važna. Za razliku od nas, muškarci ne mare toliko za tim. To sam primetila još od prvog momka sa kojim sam stupila u kontakt, pa sve do dan danas. Oni su spremni da već posle par minuta sve karte otvore i kažu sve. Sa ženama morate drugačije. One su nesigurne, mnoge su plašljive, i to je sasvim legitimno. Budite diskretni dok sama ne počne da se otvara prema vama.

Molim vas, budite pismeni 😀 .

Prvi kontakt se uvek ostvaruje telefonom, logično. Setite se šta sam napomenula na početku – prvi utisak je najvažniji. To znači da razgovetan, smiren, jasan i dovoljno glasan muški glas uvek dobija prednost. Sa druge strane, neko ko je tih, smušen, jedva povezuje prosto proširenu rečenicu – šanse mu opadaju. Radite na sebi i na svojim komunikativnim sposobnostima. Vulgarnosti i prostote ostavite za neki naredni susret… u krevetu. Upoznavanje devojke slatka

Upoznavanje devojke je put u kojem treba uživati.

Neko mnogo mudriji od mene jednom je rekao – nije poenta cilj nego putovanje. Upoznavanje treba shvatiti kao predivno putovanje tokom kojeg spoznajemo i sebe ali i osobu sa kojom smo. Treba da bude ispunjeno obostranim poštovanjem i pažnjom, bez obzira da li je cilj veza, brak, šema, seks. Budite iskreni, otvoreni, diskretni, ne navaljujte i budite razgovetni.

Ovo su samo neke od smernica i mojih iskrenih saveta. Do sledećeg puta negde nekada pozdravlja vas vaša Saki.

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!