Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Udate za sex

Udate za sex muvanje

Mnogi muškarci vole taj rizik, taj adrenalin i traže Udate za sex da bi to osetili i doživeli. Ali zavođenje udate žene može biti teška igra. Udata žena može biti ozbiljna po pitanju svog braka i možda neće biti zainteresovana za vanbračne veze zbog mogućih komplikacija. Slanje ljubavnih citata ili slatkih pesmica samo će učiniti da izgledate nezrelo i verovatno odbijeni. Morate da joj se dopadnete, a zatim joj kažete da ste zainteresovani za nju.

Ako joj se iskreno približite i kreativno impresionirate, velike su šanse da će vas prihvatiti. Koketiranje sa udatom ženom možda zvuči kao najlakši prvi korak, ali može naići i na jaku reakciju. Za razliku od slobodnih žena, Udate za sex seksizauzete mnogo bolje poznaju muškarce i lako mogu da osete skrivene planove. Evo nekoliko efikasnih saveta za zavođenje udatih dama.

Recimo da u teretani upoznaš lepu ženu. Ona je zabavna, šarmantna i jako te privlači. Ili možda želite da impresionirate damu sa kojom radite. Baš kada skupite hrabrost da je pozovete da izađete, saznacjete da je udata. Prečesto se većina nas nađe u situacijama u kojima ne možemo da idemo dalje sa ženom jer je udata.

Udate za sex – Korak prvi su Komplimenti.

Žene vole momke koji cene njihovu lepotu i izgled. Međutim, kod udatih žena postoji kvaka. Pohvalite je, ali nemojte biti previše direktni i ne preterujte. Koristite komplimente u pokušaju da probijete led i budete prijatelji s njom. Lakše je diplomirati do ljubavnika ako ste već prijatelji s njom. Takođe, udate žene imaju tendenciju da ih muževi retko hvale zbog njihovog izgleda. Ovo vam može dati toliko željenu prednost da stvari funkcionišu.

Budite zabavni i koristite humor. Pošto je udata, njena veza je verovatno manje ili više monotona. Nuđenje zabave i uzbuđenja je siguran način da privučete udatu ženu. Kada muškarac zna kako da razvedri ženino raspoloženje, malo je verovatno da će ga ona odbiti. Želeće da bude sa vama da izađe iz monotonije svoje trenutne veze i da ulepša dane. Osim toga, možda će početi da uživa u vašem društvu – dajući vam više samostalnog vremena sa njom.

Učinite da se oseća posebno. Obucite se lepo za nju, kupite joj cveće i povremeno joj priredite iznenađenja. Dame u braku se često žale da ih muževi uzimaju zdravo za gotovo. Šanse da je privučete postaju jače ako joj možete ponuditi kontrastno iskustvo tako što će se osećati posebnom.

Vodite zdrave razgovore. Činjenica je da Udate su opterećene obavezama koje imaju i retko mogu mnogo da razgovaraju sa drugima. One žude za zdravim, smislenim razgovorima, ali sve o čemu se priča je porodični život, kuvanje i svakodnevni zadaci. Razgovarajte sa njom o raznoraznim temama mestima koja treba videti i posetiti. Pogledajte šta je najviše zanima i vodite zdrave razgovore sa njom.

Kako da vas seksualno poželi?

Da biste je seksualno privukli, morate da koristite sledeću tehniku. Morate da budete sigurni da ono što govorite i radite u njenom prisustvu ima neke elemente koji će je uzbuditi. Vaš stil, ponašanje, razgovori i govor tela uvek treba da budu “muški“ kada pokušavate da je zavedete. Muška atmosfera učiniće da izgledate neodoljivo i stvoriće iskru između vas dvoje dok ste u interakciji. Muškost takođe čini da se žene ponovo osećaju kao ‘devojke.’

Jasno joj dajte do znanja da je privlačna. Prema poznatom istraživanju, 80% žena se slaže da svaka žena ima nešto lepo, ali ne vide svoju lepotu. To znači da morate više puta da uveravate ženu da je privlačna i lepa. A ako pokušavate da zavedete udatu ženu, jednostavno ne smete to ignorisati. Ona može izgledati samouvereno i moderno, ali je najverovatnije nesigurna u pogledu svog izgleda.

Flertovanje Udate za sex.

Koristite verbalne znakove da izrazite svoje interesovanje za nju. Flert je Udate za sex poljubacglobalno priznat kao odličan način da se stvori iskra između muškarca i žene. Ona je prošla ovu fazu i ako počnete sa zdravim flertovanjem sa njom, mogli biste da zapalite neka izgubljena osećanja. Izgradite seksualnu tenziju. Sada kada ona oseća da ste seksualno zainteresovani za nju, možete početi da gradite seksualnu napetost između vas dvoje.

Što se više uzbuđuje – to će biti vatrenija u krevetu. Ako pravilno izgradite seksualnu tenziju sa udatom ženom, ona neće samo želeti da ima seks sa vama. Ona će osećati ogromnu POTREBU da vam se približi kako bi se stvorena seksualna napetost mogla osloboditi. Poradite na tome da je napalite koristeći zavodljive reči, seksi poruke, slike koje izazivaju seksualne fantazije. Dodirnite je zavodljivo, zagrlite je čvrsto kada se pozdravljate i izrazite joj svoje želje na najsuptilniji, ali seksi način.

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!