Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Perverzni Razgovori

seksi devojka priča perverzno na telefon

Perverzni Razgovori. Naizgled dve reči koje su same po sebi dovoljne da bi se shvatila iz prve i jasno razumele. Ali kao i mnoge druge stvari u životu to nije baš tako lako kao što izgleda. Ja sam to naučio ali tek nakon određenog vremena i uz veliku pomoć sjajnih perverznih devojaka.

Malo o sebi. Oduvek sam se smatrao nedovoljno dobrim za one najbolje ribe. Nikada nisam preterano radio na sebi i svom telu, izgledam kao svaki drugi prosečan muškarac i ni po čemu se ne ističem. Ali ono što mi je zajedničko sa većinom muškaraca posebno mladima kao ja – obožavam seks i sve ono vezano za nega.

Takođe sam veoma rano shvatio koliko mi se dopada kada devojka u uzbuđenju izgovara perverzne stvari i pornići sa prljavim perverznim razgovorima su mi oduvek bili omiljeni. Iako sam u privatnom i društvenom životu veoma komunikativan, ja nisam umeo da vodim perverzan razgovor kao što to umeju neki drugi.

Čak se sećam jedne od svojih prvih veza na početku fakulteta kada sam se kratko zabavljao sa jednom buckom i tek kasnije kad smo raskinuli i kad sam premotavao film, tek onda sam počeo da shvatam njene pokušaje da iz mene izvuče neku sočnu i perverznu reč gde bih ja zamucao i ugasio se. seksi devojka priča perverzno na telefon

I tako dolazimo do moje prelomne tačke kada su komunikacija i perverzni razgovori u pitanju – hotline. Evo smejem se samom sebi kad se setim tih prvih razgovora. Bio sam potpuno izbezumljen iako uzbuđen. Mucao sam i izgovarao jednu reč na njenih 20. Boja glasa, ton, želja… sve je bilo savršeno, a ja ni da beknem 😀

Trajalo je to nekoliko poziva sve dok dotična devojka nije počela da izvlači ono iz mene za šta je sama rekla da je oduvek bilo tu. Bio je bitan pristup… moje oslobađanje… i perverzni razgovor je tada završio obostranim orgazmom posle kojeg nam je trebalo neko vreme da se povratimo.

Postao sam ne samo dobar, nego odličan u svemu tome, i navučen na perverzne razgovore koji su mi takođe poboljšali seks jer su devojke po mom iskustvu lude za momkom koji ume da zavede i napali rečima.

Pronašao sam sebe, naučio dosta toga o svojoj seksualnosti i fetišima… perverzni razgovori su zaista učinili moj život lepšim i boljim 🙂

Najtraženije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!