Vrući razgovori, diskretne dame

Hot Lajn Devojke

Paulina

Volim da crtam i slikam ljudska tela

Volim da crtam i slikam ljudska telaUmetnost je moja strast. I to razne vrste umetnosti ali pre svega fotografija i crtanje. Zovem se Paulina i pre par dana sam napunila 29 godina. Živim u jednom manjem mestu pa ću to ostaviti kao tajnu. Volim da crtam i slikam ljudska tela, ne samo obučena nego i naga. Mislim da naše telo predstavlja savršenu kreaciju i volim da ga istražujem.

Tu spoznaju i želju za traganjem tajni naših tela sam doživela kada sam prvi put osetila energiju orgazma kao veoma mala. Desilo se slučajnim trljanjem organa o kojem tada nisam znala mnogo. Sada posle skoro 3 decenije života ja sam naučila da se igram i stvaram različite vrste orgazama kako na sebi tako i kod drugih. Rečima je čak dovoljno da prenesem svoje znanje a kamoli dodirima.

Sa ženama je lakše jer one hoće da uče, da istražuju… ali muškarci žure, uvek su u nekom nestrpljenju da što brže dođu do vrhunca,…. To je greška. Sa mnom ćeš naučiti da ceniš svoje orgazmičke trenutke i da ih ostvaruješ samo kada zaista osećaš da imaš iskrenu potrebu za tim 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 60 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Paulina i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Pogledaj i ostale naše vruće devojke

Najtraženije

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!