Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Nevaljale devojke

Nevaljale devojke raskrečena

Možemo mi da se tešimo i da pričamo svašta nešto, ali činjenica je da Nevaljale devojke vole loše momke. Da li se često pitate zašto fini momci završavaju poslednji, bez obzira šta rade ili koliko se trude? Naravno, nemojte mrzeti sve devojke na svetu zbog toga. Umesto toga, pogledajte unutar sebe i zapitajte se da li ste vrsta finog momka kojeg sve devojke žele da izbegavaju. Da, postoje različite vrste finih momaka, i nisu baš tako dobri koliko misle da jesu.

Nevaljale devojke i Fini momci.

Kada je momak generalno „fin“, nije problem (toliki). Ali kada je momak „previše fin“ devojke imaju Nevaljale devojke najlonketendenciju da ih zaobilaze. On je sjajan za prijateljstvo, ali retko im se smeši srećan kraj. Njegova ljubaznost se često uzima zdravo za gotovo i posmatra se kao slabost, a ne kao seksi atribut. Takođe propušta druge prilike u životu jer njegova ljubaznost dovodi do toga da tuđe potrebe uvek stavlja ispred svojih.

Šta čini finog momka tako dosadnim?

Treba istaći da devojke apsolutno vole momka koji je fin. Ali ne vole tipa koji preteruje u pokušaju da im ugodi sve vreme. Običan momak može biti fin prema devojci, ali fin momak skoro uvek na kraju izgleda očajno i željan da ugodi. Previše se trude da ostave dobar utisak. Na kraju izgube svaku šansu da impresioniraju devojku jer to čine tako očigledno. Kada na to gledate na taj način, nije teško razumeti zašto fini momci završavaju poslednji – stalno ugađanje nije seksi.

Nevaljale devojke i Loši momci.

Suprotno verovanju finih momaka, svet nije podeljen samo na dve vrste muškaraca, na dobre i na loše momke. Postoje sjajni momci, slatki momci, šarmantni momci, koketni momci i stotine drugih tipova muškaraca kojima se devojke dive. Devojka ne mora samo da bira između lošeg dečka i finog momka. Ona ima mnogo sjajnih opcija, i često izabere nekoga ko nije ni loš ni fin. Ali da se ne lažemo – loši momci su izuzetno privlačni. Doduše, većina devojaka ne shvata lošeg dečka ozbiljno i ne razmišlja o njemu više od veze za jednu noć. Dakle, loš dečko nije ništa mnogo bolji od finog momka. To su dve krajnosti, a uvek je najbolja zlatna sredina. Loš dečko čini da se devojka oseća seksi tokom jedne noći ili kraće veze. A fin momak daje devojci šansu da u petak veče ima muškarca da joj obavlja poslove.

Fini momci – Previše nesigurni.

Fini momci počinju kao slatki i brižni, ali na kraju postaju previše nesigurni u vezi. Osete pretnju kod Nevaljale devojke jebozovnasvakog drugog momka koji razgovara sa njegovom devojkom. Takoše su i dosadni. Fini momci nikada nisu preterano zabavni jer ne vole da prelaze granicu na nevaljalu stranu. Ovaj kvalitet ih čini odličnim prijateljima koji mogu da daju dobre i stabilne savete, ali loši su partneri.

Nevaljale devojke – nedostatak alfa mužjaka i manipulacija.

Devojka uvek želi da izlazi sa momkom koji može da kontroliše svoj život i zadobije poštovanje svojih prijatelja. Fin dečko je neko ko nema osobine alfa mužjaka. Nije vođa kako u životu tako i u spavaćoj sobi. Pored toga, sa njima se previše lako manipuliše. Dobri momci dozvoljavaju da budu izmanipulisani čak i ako shvate da su izmanipulisani. Ovo može da frustrira svaku devojku sa kojom se zabavljaju jer fini momci nemaju svoje „ja“.

Sexy adresar - najbolje

1 komentar

  1. Volim X-perimentisati u erotskim iglicama, preferiram bdsm. Javite se cure, neću vas razočarati. Obećavam!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!