Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Kako postati Majstor za lizanje šupka – rimming

lizanje šupka njami

Ako ste ikada dobili želju za lizanje šupka, smatrajte da je ovaj članak savršen vodič za vas. Ne samo da ćemo istražiti pitanja koja imate o tome, već ćemo vam takođe pokazati kako da jedete dupe savršeno! Ali prvo, hajde da odgovorimo na neka od najzanimljivijih pitanja koja se pojavljuju kada se pomene rimming.

Da li vas lizanje šupka čini manje strejt?

Ovo je jedno od pitanja koja se najčešće postavljaju kada se pokrene ideja o lizanju anusa. A odgovor je jasan: Ne. Ne postajete manje strejt kada jedete dupe ili kada partner pojede vaše dupe. Zapravo, lizanje guze progresivno postaje sve češće, posebno među muško-ženskim parovima. To je nešto u čemu možete zajedno uživati.

Da li je dobar osećaj? lizanje šupka porno

Naravno da jeste. Sočno lizanje šupka oseća se dobro i osobi koja prima i koja daje. Analno područje ima mnogo nervnih završetaka koji mogu izazvati intenzivno seksualno zadovoljstvo kada su stimulisani. Jezik može sjajno da stimuliše ove nervne završetke pošto je mokar, topao i jak mišić. Onaj ko jede guzu takođe može da oseti zadovoljstvo preko zadovoljstva svog partnera.

Da li je lizanje šupka bezbedno?

Odgovor na ovo pitanje nije tako direktan kao na ostala. Baš kao i oralni seks, može biti jednako nebezbedno koliko i bezbedno. To je zato što razne bakterije mogu biti oko analnog područja i mogu vas zaraziti. Zbog toga ližite guzice samo provereno zdravih ljudi, jer nezdravi mogu biti nosioci. Postoje neki kondomi koje možete koristiti kad god jedete dupe ili pružate bilo koji oblik oralnog seksa.

Da li postoje neke mere predostrožnosti?

Naravno. Prvo, morate biti sigurni da je vaš partner zdrav. Neke polno prenosive bolesti mogu se preneti sa jedne osobe na drugu putem analnog seksa, bilo penetrativnog ili oralnog. To je zato što sluznica analnog područja nije tako debela kao vaginalna. Druga mera predostrožnosti će biti obraćanje pažnje na higijenu. Budite sigurni da je vaš partner tamo dole pravilno obrijan, čist, opran.

Načini za lizanje šupka : 1. Opustite se.

Da, kao i svi drugi oblici seksa, i za lizanje šupka morate biti u pravom raspoloženju. Dakle, oslobodite se svih oblika anksioznosti, shvatajući da vas čeka dobar provod. Verujemo da ćete uživati u ovome. Neka i vašem partneru bude udoban. Možete pustiti neku laganu muziku, igrati se sa osvetljenjem, mirisnim štapićima i slično.

2. Zauzmite položaj i koristite kondom za jezik.

Trebalo bi da koristite kondom sa svojim partnerom ako mu još uvek ne verujete dovoljno. Kada se smesti u položaj, predlažemo ležanje na leđima, možete koristiti kondom za jezik. Ako ga nemate, možete iseći deo kondoma i raširiti ga preko analnog područja. Ako morate da koristite mazivo, koristite ono koje nije aromatizovano. Odnosno, maziva koja nemaju ukus ili miris. To čini stvari mnogo boljim.

3. Zadirkivanje je važno za lizanje šupka.lizanje šupka mljac

Trebalo bi da počnete sa zadirkivanjem svog partnera. Zadirkivanja su među najboljim stvarima koje treba raditi u krevetu, pa tako i za lizanje šupka. Time ćete uzbuditi vašeg partnera, napaliti ga. Možete da zadirkujete svog partnera tako što ćete kliziti jezikom preko unutrašnjih butina. Talas zadovoljstva će sigurno kliziti svuda po telu. Pogledajte pažljivo i naći ćete liniju koja ide od analnog područja do genitalnog. Ta linija može biti veoma osetljiva na dodir.

4. Radite jezikom okolo.

Lizanje anusa je zapravo lakše nego što se ljudima čini. Ono što treba da uradite na početku je da se igrate jezikom okolo samog anusa. To možete učiniti tako što ćete ih okretati jezik u krug. Budite kreativni. Počnite tako što ćete napraviti vrlo male krugove. I onda pređite na izradu većih. Takođe možete da pravite pokrete prevlačenja, od gore nadole i od dole nagore.

5. Istražujte, igrajte se – lizanje šupka je užitak!

Istraživanje je sada ono što je na tanjiru. Istraživati znači obilaziti, isprobavati sve delove koji vam deluju primamljivo. Ako je osoba kojoj ližete šupak žena, ne bi trebalo da stavljate usne na njenu vaginu. Ako se radi o muškarcu, slobodno mu ližite jaja, a možda čak i donje delove njegovog penisa.

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!