Vrući razgovori, diskretne dame

Ispovesti

Intervju sa Slobodnom Damom

slobodna

Zašto baš Slobodna?

Pa to je lako, zato što sam u godinama kada ljudi verovatno očekuju da sam uveliko u braku i samim tim kroz moje ime koje sam odabrala oni će odmah znati da sam žena koja je sama i slobodna da radi šta joj je volja, kao što sam i napisala na svom profilu.

Napisali ste i to da je i ljubav opcija?

Ha, jeste. Pa znate kako, život ne možete planirati. Ako se desi da naletim na nekoga ko će me oduševiti svojom pojavom, ponašanjem, zrelošću, muževnošću… ko zna, nikad ne reci nikad.

Ali to vam nije najbitnije?

Baš tako. Ja sam neko ko je iskusan sa ovakvom vrstom upoznavanja i komunikacije. Bez da budem lažno skromna osećam da se muškarcima sviđam. Ne znam ni sama zašto jer ja niti sam u cvetu mladosti niti sam utegnuta zategnuta i ostalo, ali očigledno oni vide i osete u meni nešto što ih privlači.  slobodna

Dakle zabava, uzdasi, strast?

Apsolutno. Dovoljno je da čujem da mi zvoni telefon i meni se odmah celo telo uzbudi i počne da ulazi u neku seksualnu nadraženu fazu u kojoj ne postoje granice. Bludna sam i to ne krijem. Volim da pričam o svemu a posebno me lože oni koji su perverzni poput mene.

Iskusna ste dama?

Volim da kažem za sebe da jesam. Mada da sam i ja počela rano kao što danas devojke počinju… ali ne vidim sebe kao ženu koja se kaje za nečim. Možda sam mogla da okusim i neke dodatne momke ali se nisam usudila iz nekih objektivnih razloga. Znate kako, nije baš ni svako da se gricne.

Pričate o „zabranjenom voću“?

Ooo da. Zabranjeno je najslađe ali sam ipak uspevala nekako da se kontrolišem i da ne uskačem u krevet sa zauzetim muškarcima. Ali to ne znači da jednog dana neću. Kao što sam već rekla nikad ne reci nikad.

Fantazija koju ste ostvarili i koju niste ali želite?

Ufff… mnoge sam ostvarila. Imala sam seks na obali mora i to mi je dugo bila neostvarena želja. Svima preporučujem da probaju. A od ovih što još nisam… pa ne znam. Možda da probam sa trojicom. Sa dvojicom sam bila ali sa trojicom bih probala. I volela bih da me tuca duplo mlađi muškarac, eto te dve stvari bi volela probati.

Gde vidite sebe za 5 godina?

U krevetu sa trojicom hhaahha…

Opišite nam sebe u tri reči.

Seksipilna, duhovita, opičena (na pozitivan način).

Poruka svima onima koji požele da vam se jave?

Nema šta da žele nego neka mi se jave. Moj profil mogu da vide klikom OVDE i samo neka budu otvoreni, napaljeni, raspoloženi, a za ostalo ću se ja pobrinuti.

Sexy adresar - najbolje

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!