Vrući razgovori, diskretne dame

Hot Lajn Devojke

Ina Robinja

Pokorna kurvetina i rob koji uživa u vezivanju

Pokorna kurvetina i rob koji uživa u vezivanjuIna Robinja, neka mi to bude ime. Pokorna kurvetina i rob koji uživa u vezivanju i nasilničkom seksu. Ušla sam u četrdesetu ali želja za perverzijama ne jenjava. Mislim da mnogi moji Gospodari nisu bili dovoljno grubi i strogi jer ja želim da pomeram granice. Kakav si ti to Gospodar ako me posle dva punjenja teraš da operem guzu?? Pa treba sperma da mi curi ceo dan i da se osuši u meni, to je ono što zaslužujem i što ŽELIM! Kakav si ti to Gospodar ako ne dovedeš još nekoga ili nekoliko njih da se iživljavaju na meni? Zar nije posao Gospodara da pljuje na mene i piša po meni kada god nešto, makar i malo zaserem?? Sve neki mekušci a meni treba čvrsta ruka!

I zašto uvek samo vezivanje na krevetu!? Zar nisam zaslužila neki mali uski kavez? Povodac? Pa šta sam ja nego najobičniji kućni ljubimac koji kaki i piški tek kada Vlasnik to odobri. Ne, zaista ne razumem… Biću otvorena- ako nisi spreman za pomeranja svih moralnih i ljudskih granica, onda mi se zaista ne javljaj… takav mi ne treba!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 60 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Ina Robinja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Sexy adresar - najbolje

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!