Vrući razgovori, diskretne dame

Blog

Hot Matorke

Hot Matorke sisata

Svi ćemo se složiti da su mlade devojke uvek popularne, one su vrele, ali da li su i Hot Matorke? Na mlađima svet ostaje, tako se kaže. Mlade devojke su pune života, one mogu do jutra, one su moderne, one su savremene. Bore nemaju, zategnute svuda, grudi stoje visoko i ponosno. Poznaju moderan stil, sleng, i svakako rastu u vreme seks kulture. Sve znaju, ništa im nije strano. Hot Matorke plavuša

Ali. Uvek ima ono Ali. Da li su matorke baš tako loše? Da li one zaista nisu vredne naše pažnje, da li ih je vreme pregazilo, da li su prosečne? Gledajući moderne trendove, statistike, i slušajući ljude oko sebe – ne! Famozne matorke su popularnije nego ikada! A zašto je to tako? Hajde da saznamo.

Zašto su Hot Matorke uvek Hot?

One su prosto samouverene. Sa dobrih nekoliko decenija iskustva, one su prošle sve i ništa ih ne može iznenaditi. Znaju koliko vrede, znaju koliko su pametne i ako i imaju mane zabole ih. One znaju da niko nije savršen i ponosne su čak i na svoje nedostatke. A u spavaćoj sobi!? Ha… opasno vatrene! Mislite da ste veliki ljubavnik, da znate sve? Pa, očigledno niste bili sa vrelom matorkom.

One jesu starije, ali njihov Libido nije.

Njihov libido je uvek na pravom mestu. Većina žena ne dostigne svoj seksualni vrhunac sve dok nisu u kasnim tridesetima. Da li ste to znali? Da dragi moji, one tek kad se približe cifri 40 počinju da maksimalno koriste ono što su naučile. U tom trenutku u potpunosti razumeju svoje telo. Razumeju potrebe muškarca kao i svoje. Tek tada one kreću da žanju ono što su godinama sejale.

Hot Matorke nisu savršene – ali Nesavršenosti su seksi.

Ljudi, savršenstvo ne postoji. Ali nije to ni poenta, shvatite. Nije bitno da li ste nesavršeni, već kako nosite tu nesavršenost. Pratite? Dakle, većina starijih žena ima celulit, ali ne nose ga svi isto. Neke žene imaju višak kilograma, ali mnoge znaju kako da to istaknu i postanu još privlačnije. Treba imati stila i u nesavršenosti. Lako je mladoj zategnutoj, ona ne mora da brine. Ali starija mudra zrela žena sa svim svojim nesavršenostima, jednostavno je savršena! Ona šeta ponosno, namsejano, drčno, ona je srećna.

One vam sigurno neće dosaditi.

Sa životnim iskustvima, pričama i mudrošću, one će razgovor „uz jastuke“ podići na potpuno novi nivo. Mlada devojka je svakako zanimljiva, ali ona nema taj dijapazon iskustava kao matorka. Ona nema tu rečitost, te nebrojane avanture, to ushićenje dok vam priča. Sa njom dosada ne postoji. Hot Matorke guzata

Takođe, one ne plaše se komunikacije. Ne beže pred problem, ne guraju pod tepih, nego rešavaju. Smireno, verbalno, bez dramatizacije. Tako odrasla osoba rešava problem. E da, još nešto, kada kažu da su dobro, zaista jesu. Ko shvati razumeće.

Hot Matorke nisu zastarele, ali imaju granicu.

One su moderne, one takođe znaju da koriste tehnologiju, internet itd. ALI one neće provesti većinu večeri objavljujući selfije na Instagramu ili tvitujući o vašem sastanku. One nisu „generacija tehnologije“ i umesto toga više vole razgovor. Otvoren, zreo, topao razgovor.

I za kraj da napomenemo samo neke: Šeron Stoun, Hali Beri, Penelope Kruz, Ketrin Zita Džons, Džulijan Mur, Demi Mur. Mogli bi do sutra ali shvatili ste poentu. Nisu ništa manje glamuroznije u poređenju sa pre deset, dvadeset godina.

Sexy adresar - najbolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Wordpress Popup Plugin Free
Don`t copy text!